Sayfalar

25 Nisan 2016 Pazartesi

DEĞİRMEN RESTAURANT  (DAVUTLAR / KUŞADASI)

Bizim şehrin karmaşasından doğaya kaçış mekanımız.İzmir'e yakın olması nedeniyle gezi tercihlerimizde ilk sıralarda olan yer..(Bazen kahvaltı,bazen akşam yemeği)
Değirmen Restaurant'a, Kuşadası-Söke yolu çıkışında Davutlar milli parkı yol ayrımından 4 km sonra ulaşılıyor.Değirmen Park içinde bulunuyor.Burası aslında uçsuz bucaksız bir çiftlik alanı.Bir anlamda vaha.
(Değirmen Restoran'ında içinde bulunduğu Değirmen Park bir günü geçirebilecek kadar güzel..Ayrıca bir gezi yazımda burayı anlatmayı düşünüyorum.)
Değirmen Restaurant'ın kapalı alanı çok güzel bir taş bina, içinde tarihi bir çok objenin bulunduğu bir müzeyi andırıyor.
Açık alanı ise,Dilek Yarımada'sının muhteşem manzarasını gören,yaz sıcaklarında serin rüzgarlar ile huzurlu anlar geçirebileceğiniz bir teras.
Ürünler, (zeytinyağı,ekmekler,sebze ve meyveler,et ve süt ürünleri) çiftlikten elde edilen organik ürünler.Deneyimli şefler ile bu ürünler muhteşem lezzetlere dönüşüyor.Mezeler,ara sıcaklar,ana yemekler ve tatlıların Ege mutfağının güzel yorumlarını burada bulacaksınız. 
Sabah kahvaltısı ise çiftlik ürünlerinden olduğu için gerçek köy kahvaltısı.




Gül biber ezme ve kuru domates ezme önden gelen çok güzel iştah açıcılardan.Bu ürünleri de organik ürünler satış bölümünden alabiliyorsunuz.

Ve final: Aydın'ın yaprak kabak tatlısı (cevizli,tahinli,karanfilli)











ADRES: Davutlar Yolu 4.km    Saraydamları mevkii
Kuşadası/Aydın
Tel: 0256.6812148











 

 



   

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder