Sayfalar

28 Ekim 2018 Pazar

İZMİR'DE AVUSTURYA LEZZETLERİ / COFFEESHOP COMPANY
İzmir'de Avusturya lezzetlerinin kaliteli sunulduğu belki de tek adres Coffeshop Company..
Viyana kahvelerinin, tatlılarının ve en önemlisi schnitzel özlemini çektiğimizde bize yakın olan Mavibahçe alışveriş merkezine giderek bu güzel lezzetlere ulaşıyoruz.
60 yıldır kahve sektöründe üst sınıf espresso makineleri ve ekipmanları üreterek bütün Avrupa'ya pazarlayan Schörf Grup dünyaca ünlü Viyana kahve kültürünü modern yorumuyla Coffeeshop Company markasıyla dünyaya yayıyor.
Avusturyalı bir aile şirketi.
Sadece en yükseklerde yetişen kaliteli Arabica kahve çekirdeklerini kullanıyorlar.Kahvesinin %100'ünü Avusturya'da kavuruyorlar.
Bizim tercihlerimiz Sachertorte..
Avusturya Viyana'ya özgü çikolata ve kayısı marmelatının damakta bıraktığı güzel bir lezzet..





Apfelstrudel tatlısı..
Ağızda dağılan hafif çıtır bir hamur, elmaya eşlik eden tarçın ve ceviz ile vazgeçilemeyecek bir tat oluşturuyor.Vanilya sos ile bir başka güzel..
Zengin kahve seçenekleri içinde bizim tercihlerimiz kahveler;
Melange..
Grosser Brounner..

Coffeeshop Company yemek menüsünde; Kahvaltı,Ana Yemekler,Tostlar,Burger Wrap,Pizzalar,Başlangıçlar/Salatalar,Makarnalar
İçecek menüsünde; Filtre kahve,Viyana klasikleri,espresso,sıcak içecekler,art for tea,buzlu içecekler,limonatalar ve kokteyller,tatlılar,kahve karışımları olmak üzere çok geniş seçenekler var.

Coffeshop Company'nin bir ilkesi var.
'' Misafirlerimize şubelerimize tekrar gelmeleri için ilham kaynağı olacak ve arkadaşlarına anlatacakları unutulmaz deneyimler yaşatmak ''

Bizler her tercihimizde memnun oluyoruz.
İzmir'de farklı lezzetler ile samimi ve sıcak özel ortam arıyorsanız Coffeeshop Company'e programınızda yer verin derim..




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder