Sayfalar

9 Haziran 2016 Perşembe

CEREN TUR (GELENBE - KIRKAĞAÇ / MANİSA)
Ceren Tur için çölde karşınıza çıkıveren vaha demek çok doğru olur.1987 den beri hizmet veriyor.Ege tatil yolu üzerinde bir yemek molası ve bir şeyler içmek için saklı bir cennet.İzmir-Balıkesir yolunda Akhisar'ı geçtikten 35 km sonra Gelenbe'ye ulaşırsınız.Ceren Tur,Gelenbe'nin çıkışında sağda Shell yakıt istasyonu ile yan yana.
Balıkesir'den İzmir yönüne giderken ise Balıkesir'den 55 km sonra ulaşıyorsunuz Gelenbe'ye.Bu defa Gelenbe girişinde solda kalıyor.
Aracınızı park ettikten sonra buranın sıradan bir akaryakıtçı olmadığını kısa sürede anlıyorsunuz.Ege'de Alaçatı'yı andıran bir eve ve o evin bahçesine geldiğinizi sanıyorsunuz.

Tesis içindeki mimari ve dekoratif yapılar huzurlu bir ortam sağlıyor.Harika bir çiftin işlettiği,tasarımını kendilerinin yaptığı bu harika yer de ev rahatlığında koltuklar bulabilirsiniz,kendinizi özel hissedebilirsiniz.
Tatilinize ve yolunuza güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.Duvarda yazdığı gibi: ''Tatil burada başlıyor''
Her detayı özenle ve zevkle tasarlanmış.Yemekleri,sunumları çok güzel ve güleryüzlü personel ile hizmet veriyorlar.Bölüm bölüm tüm tesisi gezmenizi tavsiye ederim.Her yerde ayrı bir güzellik var.
Serpme kahvaltı yörenin gerçekten organik ürünlerinden,dünya kahveleri,ev yapımı limonatası,ev yapımı; incirli-üzümlü-cevizli-fındıklı-tahinli bademli çeşit çeşit kurabiyeleri,börek ve poğaçaları yine çayınıza ve kahvenize eşlik ediyor.



Yemekleri de yöre ürünlerinden ve organik ürünlerle hazırlıyorlar.Zeytinyağını bir çok yemeklerinde kullanıyorlar.
Günün çorbası olarak; tarhana,işkembe,ezogelin,mercimek çorbalarından biri çıkıyor her gün.
Kurufasulye,nohut,kuzu güveç,dana güveç,sulu köfte zeytinyağı ile güveçte odun ateşinde hazırlanıyor.
Cevizli mantı,bademli pilav,zeytinyağlı yaprak sarma,sebzeli bulgur,salatalar,sütlaç hepsi harika.
Fesleğenli tost denenmesi gereken bir lezzet.




Ceren Tur'da sizler ile bir yolculuğa çıkalım ve güzelliklere birlikte bakalım.Bol görüntü aldım ancak sizlerde gözleriniz ile bu güzellikleri görün derim.





Organik ürünleri(zeytinyağı,reçeller,salçalar,tarhana,erişte,peynir,süt ürünleri..) satın alabilme imkanı var.












































 ADRES: İ.Hakkı Gelenbevi Mah.   Vatan Caddesi   No:163
 Gelenbe-Kırkağaç / Manisa
 Tel: 0236.2268000











Hiç yorum yok :

Yorum Gönder