Restaurant ilk olarak 1957 yılında un değirmeni olarak kullanılmış ve adını buradan almış.20 yıl değirmen olarak kullanıldıktan sonra suyunun ve ortamının doğallığı,huzur veren ortamı ile zaman içinde bugünkü halini almış.Denizli şehir merkezine 4 km mesafede Kayhan beldesinde.Restaurant çok büyük açık ve kapalı alandan oluşuyor.Düğün,sünnet ve özel toplantılar içinde hizmet veriyor.
Denizli'de en iyi balık yenebilecek yerlerin başında geliyor.
Bizim favorimiz; güveçte kaşarlı alabalık ve güveçte mantar oluyor çoğu defa..
Çok geniş soğuk meze seçenekleri var,ara sıcakları ve sıcakları ile de çok rağbette.(alkollü içecekler de bulunuyor)
Denizli'de özellikle yaz sıcaklarında bir vaha gibi.Her taraftan sular akıyor.Suyun sesi ve yeşilin verdiği huzur çok dinlendirici.Havuzlar,şelaleler hatta hayvanat bahçesi bile var.
Kapalı mekanda boydan boya akvaryum var.Yemeğinizi yerken balıkların geçit törenini izleyebiliyorsunuz.
Tavsiyem, havanın güzel olduğu mevsimlerde açık ortamda suyun kenarındaki masalarda yerinizi alın..
ADRES : Kayhan Beldesi / Denizli
Tel : 0258.2132533
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder